POSIBILITATEA RETURNARII TIMP DE 10 DE ZILE

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

In cazul returnarii sau inlocuirii produselor din motive ce nu tin de obligatia Vanzatorului (produs diferit, produs cu alte specificatii, marimi si culori diferite sau defect) costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator. Tariful de returnare este de 25 lei.

In cazul in care a fost trimis un produs diferit  fata de cel comandat, cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.) sau cu defect, taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile lucratoare de la retur si in urmatoarele conditii:

– produsele trebuie returnate sigilate;

– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;

– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Product added to wishlist
Product added to compare.