PENTRU PRODUSELE REALIZATE EXCLUSIV PE COMANDA (COMPLEURI, colanti, seturi, imbracaminte)

Pentru ca sunt realizate special pentru tine, produsele la comanda nu pot fi returnate, conform legii pe care o gasesti la sfarsitul paragrafului. Acestea beneficiaza de aceleasi conditii de garantie ca orice alt produs din catergoria lui. Incercam sa ne asiguram ca ai comandat marimea care ti se potriveste iar produsele sunt realizate si verificate inainte de livrare cu foarte multa atentie. Totutsi, in cazul in care apar, eventualele defecte se remediaza in termenul legal de 14 zile de la constatarea acestora, prin reparatie. -Produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.


POSIBILITATEA RETURNARII TIMP DE 10 DE ZILE A BIJUTERIILOR

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site din categoria Cercei, Brose, fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

In cazul returnarii sau inlocuirii produselor din motive ce nu tin de obligatia Vanzatorului (produs diferit, produs cu alte specificatii, marimi si culori diferite sau defect) costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator. Tariful de returnare este de 25 lei.

In cazul in care a fost trimis un produs diferit  fata de cel comandat, cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.) sau cu defect, taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile lucratoare de la retur si in urmatoarele conditii:

– produsele trebuie returnate sigilate;

– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;

– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Product added to wishlist
Product added to compare.